Radiant öljypuhdistuskakku kasvoille

29,65 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 29,65 

Varastossa

Radiant öljypuhdistuskakku kasvoille

29,65 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 29,65 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Tehokas meikin puhdistukseen

Hyvästi kuivuuden tunne iholla! 100% luonnollinen öljypuhdistuskakku on todellinen monitoimituote!  Öljypuhdistuksella puhdistat kasvojesi epäpuhtaudet, vesiliukoisen ja vedenkestävän meikin, ripsivärit ja jopa aurinkovoiteet.  Radiant ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja jättää ihollesi suojaavan öljyvaipan, se ei myöskään muuta ihosi pH-arvoa. Öljypuhdistuskakku tekee ihostasi hoidetun, ravitun ja pehmeän.

 

Öljypuhdistuskakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja.

  • kaakaovoi ja kookosöljy liuottaa meikin ja liat pois iholtasi.
  • aprikoosinkiviöljy pehmentää, hoitaa ja ravitsee ihoasi. Se sisältää myös A-vitamiinia, joka ylläpitää ihon elastisuutta.
  • sheavoi tekee ihostasi joustavamman ja suojaa ulkoisilta rasituksilta. Sisältää runsaasti antioksidantteja ja hyviä rasvahappoja.
  • tyrninmarjaöljy sisältää B-, E-, ja C-vitamiineja, ne vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Tyrniöljyssä on myös aminohappoja, jotka korjaavat ihosolukkoa ja ylläpitävät kosteustasapainoa.
  • E-vitamiini on antioksidantti, joka suojelee ihoasi. Se myös edistää ihon kosteudensäilymiskykyä ja hapensaantia.

 

Luonkos tuotteilla säästät kukkaroa, ihoasi ja luontoa – yhdellä tuotteella saat 5 tuotteen tehon. Öljypuhdistuskakun 50g riittoisuus noin 3-5 kk.