Riisiproteiini, vanilja, 1kg

16,95 

Alhaisin30 päivän hinta 16,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Laadukas riisiproteiinimme nyt myös vaniljan makuisena!

Riisiproteiini on valmistettu siten, että kaikki tärkeä aines korkealaatuisesta luomusertifioidusta ruskeasta kokojyväriisistä on säilytetty. Ruskean kokojyväriisin kuori, riisilese on tärkeä osa tätä tuotetta. Vaniljaisen makunsa riisiproteiinimme saa aidosta vaniljasta ja makeutensa steviakasvista peräisin olevasta makeutusaineesta.

Valmistusprosessissa riisinjyvät ensin idätetään, jolloin niiden entsymaattinen toiminta käynnistyy, vitamiinit ja mineraalit tulevat ”elävään” muotoon ja kaikki ravinnepitoisuudet nousevat satoja prosentteja. Tämän jälkeen idätetty riisi soseutetaan ja kasviperäisillä entsyymeillä hajotetaan tärkkelys, jolloin jäljelle jää kaikki ravintoaineet ja proteiini. Ensiluokkaiset prosessit mahdollistavat sen, että riisiproteiini sisältää jopa 89 % proteiinia, vain 3 g rasvaa ja 1 g hiilihydraatteja!

Sopii erittäin hyvin smoothieen lisäämään sen proteiinipitoisuutta.

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.
Riisiproteiini, vanilja, 1kg

Varasto loppu