Saksanpähkinä, luomu, raaka, 1 kg

15,95 

Alhaisin30 päivän hinta 15,95 

15,95 €/kg

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Maukas saksanpähkinä on monien suosikki

Saksanpähkinä on maukas ja aromaattinen pähkinä,  joka on suutuntumaltaan rapea ja rouskuva. Tämä iso ja muodoltaan aivoja muistuttava pähkinä sisältää laadukasta kasviproteiinia ja runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, etenkin arvokkaita omega-3 rasvahappoja. Sen ohut, ruskea kuori sisältää jopa 90 prosenttia saksanpähkinän sisältämistä fenoleista!

Saksanpähkinää pidetäänkin kaikista pähkinöistä terveellisimpänä ja sen terveydelle hyödyllisistä ominaisuuksista on tehty runsaasti tutkimuksia maailmanlaajuisesti.

Löydät meiltä myös saksanpähkinöitä muissa pakkauskoissa ja herkullisena, helppokäyttöisenä tahnana!
Tutustu valikoimaamme >>

Saksanpähkinäpuu on isolehtinen, yksikotinen puu joka kasvaa jopa 20 metrin korkuiseksi ja se kasvaa luonnonvaraisena aina Balkanilta Aasiaan asti. Saksanpähkinä on tämän puun hedelmän kivi, joka kasvaa suojassa vahvan kuoren sisällä. Hedelmän liha kuivuu pois sen kypsyessä.

Saksanpähkinä – käyttö & liotus

Saksanpähkinöiden aromikas, hennnon paahteinen maku tekee niistä erinomaisen lisän monenlaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon, ja se onkin erityisen suosittu itämaisessa keittiössä. Leivonnassa se toimii erinomaisesti yhdessä täyteläisessä, suklaisessa makumaailmassa. Ruoanlaitossa niitä voi rouhia mukaan patoihin, kastikkeisiin, wokkeihin ja salaatteihin. Suosittelemme kokeilemaan saksanpähkinöitä myös osana evässekoituksia, granoloita, tuorepuuroja ja ihan sellaisenaan niin jogurttien kuin pirtelöidenkin joukossa! Saksanpähkinät kannattaa nauttia sellaisenaan tai hyvin miedossa lämpötilassa paahdettuina.

Suosittelemme liottamaan kaikkia pähkinöitä (vähintään neljän tunnin ajan, mielellään jopa kahdeksan) ennen niiden käyttöä. Liotuksen ansioista pähkinöiden maku paranee ja koostumus pehmentyy, sekä pähkinöiden sulavuus paranee. Näin myös herkkävatsaisemmatkin voivat nauttia huolettomammin herkullisista pähkinöistä!

Tutustu myös muihin pähkinöihimme >>

Saksanpähkinöiden säilytys

Parhaan säilymisen takaamiseksi säilytä pähkinöitä viileässä, tiiviisti suljetussa ja valolta suojatussa astiassa. Suosittelemme ostamaan kerralla vain sellaisen määrän saksanpähkinöitä, joka tulee käytettyä lyhyen ajan kuluessa. Saksanpähkinät sisältävät runsaasti rasvaa, joten oikeanlainen säilytys on tärkeää pähkinöiden säilymisen kannalta sillä niiden sisältämät herkät rasvahapot härskiintyvät helposti.

FITNESSFIRST-TUOTEPERHE

FitnessFirst -tuoteperhe koostuu laadukkaista, pääosin luomulaatuisista tuotteista. Koko tuoteperhe käy läpi tarkan laadunvalvonnan. Tarkka laadunvalvontamme varmistaa, että tuote on viljelty luontoa ja sen monimuotoisuutta kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita ole käytetty viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.

Tutustu koko FitnessFirst -tuotesarjaan >>

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.
saksanpähkinä
Saksanpähkinä, luomu, raaka, 1 kg

Varasto loppu