Kalsiumpitoinen seesaminsiemen
Seesaminsiemen on yksi vanhimmista viljellyistä öljykasveista, sitä on kasvatettu yli 3000 vuoden ajan.
Täyteläisen pähkinäiset seesaminsiemenet sopivat erinomaisesti osaksi monipuolista ruoanlaittoa: valmista niistä tahinia, jota käytetään sellaisenaan tai hummuksessa, blendaa siemenet veden kanssa maidoksi tai sekoita suoraan smoothieen, ripottele siemeniä salaattiin, piilota pyöryköihin tai pihveihin, käytä jauhettuna ruokien päälle. Siementen ravinteet imeytyvät paremmin liotettuna tai soseutettuna.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Riitta Nurminen (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvä
Näissä ei ole seesaminsiemenille joskus tyypillistä kitkerää sivumakua