100% luonnollinen & kasviperäinen
Shirataki fettucine on gluteenton ja maidoton, eikä se sisällä lähes lainkaan hiilihydraatteja! Shirataki fettucine on lähes kaloriton ja se on valmistettu konjac-kuidusta. Shirataki fettucine on peräisin Aasiasta ja se on erittäin suosittu Japanissa.
Shirataki fettucine sopii käytettäväksi tavallisen spaghetin tapaan! Ne ovat lähes mauttomia, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.
Valmistus: Huuhtele pasta huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
SHIRATAKI FETTUCINE:
– täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
– sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
– ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
– shiratakinuudelit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
– nopea valmistus ja herkullinen lopputulos
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää.
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
Jenna S (varmistettu kirjoittaja) –
Yllättävän paljon pastan kaltainen, mutta pieni sellainen kasvismaisuus tulee lisäksi mukaan – vähän kuin kesäkurpitsapasta. Nyt voi ketollakin syödä pasta-annoksia!
pimater01 (varmistettu kirjoittaja) –
Aivan ihana löytö. Mausteita vaihtamalla saa kivasti vaihtelua. Gluteenitonta ja vhh ruokavaliota noudattavana täydellinen pastan korvike.
Ansku (varmistettu kirjoittaja) –
Korvaa normi pastan täysin, hyvä koostumus ja ei tule ylimääräisiä hiilareita.