100% luonnollinen & kasviperäinen
Shirataki nuudeli on gluteeniton ja maidoton, eikä sisällä lainkaan hiilihydraatteja! Sen vuoksi ne ovatkin erittäin suosittuja ketogeenisessä ruokavaliossa. Shirataki nuudelit ovat lähes kalorittomia ja ne on valmistettu konjac-kuidusta. Shirataki nuudelit ovat peräisin Aasiasta ja erittäin suosittuja Japanissa.
Shirataki nuudelit sopivat käytettäväksi tavallisten nuudelien tapaan! Ne ovat lähes mauttomia, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.
Valmistus: Huuhtele pasta huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
Shirataki nuudeli:
– täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
– sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
– ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
– shiratakinuudelit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
– nopea valmistus ja herkullinen lopputulos
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää.
Johanna E (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanan nopeaa ja helppoa! Sopii moniin ruokiim ja on hyvän makuinen. Alussa paha haju, mutta hyvällä huuhtelulla haju häviää. :grin::+1:
Lars L (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvät tuotteet
pimater01 (varmistettu kirjoittaja) –
Ihana löytö vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Huuhtelun ja pannulla paistamisen jälkeen herkkua.