100% luonnollinen & kasviperäinen
Luomulaatuinen Shirataki-nuudeli on gluteenton ja maidoton, eikä se sisällä lähes lainkaan hiilihydraatteja! Shirataki-nuudeli on lähes kaloriton ja se on valmistettu konjac-kuidusta. Shirataki-nuudeli on peräisin Aasiasta ja se on erittäin suosittu Japanissa.
Shirataki-nuudeli sopii käytettäväksi tavallisen nuudelien tapaan! Ne ovat lähes mauttomia, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.
Valmistus: Huuhtele pasta huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
SHIRATAKI-NUUDELI:
– täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
– sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
– ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
– shiratakinuudelit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
– nopea valmistus ja herkullinen lopputulos
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää.
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Pauliina H (varmistettu kirjoittaja) –
Oikein hyvä tuote. Kannattaa luottaa omenaviinietikassa ja huuhdella hyvin, niin akvaarion haju lähtee. Peston kanssa hyvää, koostumus toimii.
Nina K (varmistettu kirjoittaja) –
Vihdoinkin löytyy pastalle ja nuudeleille terveellinen korvike! Noudatan kasvis-ketoruokavalioa ja nämä shirataki nuudelit ovat todella helppoja valmistaa eikä tarvitse käyttää paljon aikaa kokkaamiseen.
Sabina Hänninen (varmistettu kirjoittaja) –
Nämä on niin hyviä! Aivan loistava korvike tavallisille nuudeleille.