100% luonnollinen & kasviperäinen
Luomulaatuinen Shirataki-riisii on gluteenton ja maidoton, eikä se sisällä lähes lainkaan hiilihydraatteja! Shirataki-riisii on lähes kaloriton ja se on valmistettu konjac-kuidusta. Shirataki-riisiti on peräisin Aasiasta ja se on erittäin suosittu Japanissa.
Shirataki-riisii sopii käytettäväksi tavallisen riisintapaan! Se on lähes mauton, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.
Valmistus: Huuhtele pasta huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
SHIRATAKI-RIISI:
– täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
– sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
– ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
– shiratakinuudelit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
– nopea valmistus ja herkullinen lopputulos
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää.
Eija Karlsson (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä tuote
Krista K (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvän makuinen, kun huuhtelee ensin hyvin.
Victoria (varmistettu kirjoittaja) –
terveellinen ja hyvvää tekevä vähäkalorinen ruoka, kun maustaa fiksusti ja lisää esim lihaa/kalaa:)