100% luonnollinen & kasviperäinen
Luomulaatuinen Shirataki-spaghetti on gluteenton ja maidoton, eikä se sisällä lähes lainkaan hiilihydraatteja! Shirataki-spaghetti on lähes kaloriton ja se on valmistettu konjac-kuidusta. Shirataki-spaghetti on peräisin Aasiasta ja se on erittäin suosittu Japanissa.
Shirataki-spaghettii sopii käytettäväksi tavallisen spaghetin tapaan! Ne ovat lähes mauttomia, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.
Valmistus: Huuhtele pasta huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
SHIRATAKI-SPAGHETTI:
– täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
– sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
– ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
– shiratakinuudelit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
– nopea valmistus ja herkullinen lopputulos
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää.
Pauliina H (varmistettu kirjoittaja) –
Oikein hyviä sekä maun että koostumuksen puolesta. Kannattaa liottaa omenaviinietikassa ja huuhdella hyvin, niin akvaarion haju lähtee. Omenaviinietikka auttaa hyvin!