Gluteeniton & proteiinipitoinen!
Huomaathan: Parasta ennen 21.2.2025.
Ainutlaatuinen 100% luomulaatuisista soijapavuista valmistettu pasta tarjoaa keholle arvokasta kuitua, sekä on täysin gluteeniton ja erittäin proteiinipitoinen vaihtoehto lautaselle. Soijapasta sulaa helpommin kuin tavan soijapavut, ja pastalla on matali glykeeminen indeksi eli se ei nosta verensokeria voimakkaasti.
Valmistus:
Laita pasta kiehuvaan, suolattuun veteen ja keitä 3-5 minuuttia. Tarjoile kastikkeen tai minkä tahansa täytteen kanssa.
Säilytä pastaa tiiviisti suljetussa astiassa kuivassa ja viileässä paikassa.
Huomaathan: Parasta ennen 21.2.2025.
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
saara_tani (varmistettu kirjoittaja) –
Tein tällä fettucine pasta kastikkeen ja ihan hyvä oli.