SUPER D-vitamiini 100 mikrog, 60 kaps

8,96  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 10,00 

Varastossa

SUPER D-vitamiini 100 mikrog, 60 kaps

8,96  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 10,00 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Hyvin imeytyvä ja vahva D-vitamiini pellavansiemenöljyssä!

Super D-vitamiini 100 mikrogrammaa (µg) on vahva D-vitamiini valmiste pellavasiemenöljyssä. Pellavansiemenöljy edistää rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä.
D-vitamiini on monivaikutteinen vitamiini, ja se liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. D-vitamiini onkin tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin aineenvaihduntaa ja kalsiumin kiinnittymistä luustoon. D-vitamiini tukee myös vastustuskykyä ja lihasten toimintaa. Lisäksi D-vitamiini tukee solujen uudistumista, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia, mutta Suomen olosuhteissa näin tapahtuu vain kesäkuukausina. Lisäksi vaatetus ja aurinkovoiteiden käyttö voivat vähentää D-vitamiinin muodostumista. Tästä syystä on jokaisen tärkeää huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista. Lisäksi D-vitamiinilisää suositellaan ympärivuotisesti erityisesti lapsille ja nuorille, ikäihmisille ja raskaana oleville.

Suositeltu päiväannos: Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton ja soijaton.

D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän aikuisilla 100 μg, lapsilla 25 μg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.