Gluteeniton tattarinuudeli, joka sopii loistavasti niin kasvissyöjille, vegaaneille ja keliakikoille. Tattarinuudelit tarjoavat nopean ja terveellisen vaihtoehdon perinteisille nuudeleille, ja ne ovat herkullisia aasialaisessa vihanneskeitossa tai paistettu vihannesten kanssa.
Valmistusmenetelmä: laita pasta kylmään veteen ja kuumenna vesi kiehuvaksi, vähennä sitten tehoa ja keitä 4-5 minuuttia. Tyhjennä pasta siivilään ja huuhtele se sitten kylmällä vedellä.
Säilytä pasta tiiviisti suljetussa astiassa kuivassa ja viileässä paikassa.
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Anastasia Y (varmistettu kirjoittaja) –
Herkulliset
saara_tani (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvän makuiset ja tuli todella hyvä soba-annos, lisäsin paistettua tofua!
johaalto (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyviä.