Gluteeniton ruokaisa nuudeli!
Gluteeniton tumma riisinuudeli, joka sopii loistavasti niin kasvissyöjille, vegaaneille ja keliakikoille. Tumma riisinuudelit tarjoavat nopean ja terveellisen vaihtoehdon perinteisille nuudeleille, ja ne ovat herkullisia aasialaisessa vihanneskeitossa tai paistettu vihannesten kanssa.
Valmistusmenetelmä: laita pasta kylmään veteen ja kuumenna vesi kiehuvaksi, vähennä sitten tehoa ja keitä 4-5 minuuttia. Tyhjennä pasta siivilään ja huuhtele se sitten kylmällä vedellä.
Säilytä pasta tiiviisti suljetussa astiassa kuivassa ja viileässä paikassa.
Marjatta K (varmistettu kirjoittaja) –
Tumma riisinuudeli on kuitupitoinen täysriisituote ja sopii keitettynä sellaisenaan, laatikoihin ja vaikka salaatteihin – suosittelen.
S_T (varmistettu kirjoittaja) –
Nämä sopi hyvin myös sobaan, kokeilin kun sobanuudelit loppuivat. Sopivan neutraali maku.