UUDISTUNUT, ENTISTÄ PAREMPI JA HERKULLISEMPI VALKOSUKLAA HERKKUISA!
Ihanan pehmeä ja makunystyröitä hellivä valkosuklaa Herkkuisa valmistetaan 100% kasvipohjaisista raaka-aineista. Herkkuisa maistuu niin sellaisenaan, kuin osana leivonta ja smoothiekulhojakin. Parhaimmillaan valkosuklainen, makea Herkkuisa on tuoreiden mansikoiden dippinä tai esimerkiksi leivonnaisten koristeena.
Herkkuisa valmistetaan Vaajakoskella 100% aurinkoenergialla. Tiesithän, että tuotantomme on hiilineutraalia?
HUOM! Tuote voi sulaa juoksevaksi korkeissa lämpötiloissa, mutta voit halutessasi nostaa tuotteen jääkaappiin jähmettymään. Sulaminen ei vaikuta tuotteen säilyvyyteen.
Avaamisen jälkeen säilytä Herkkuisa huoneenlämmössä korkki suljettuna.
HELPPO JA HERKULLINEN KESÄJÄLKIRUOKA: HERKKUISA -MANSIKAT
Tarvitset:
Foodin Herkkuisa-levite
Mansikoita
Näin onnistut:
Sulata miedolla lämmöllä Herkkuisa juoksevaksi. Dippaa mansikoita levitteessä ja nosta hetkeksi jähmettymään jääkaappiin tai pakastimeen. Nauti hymyssä suin!
Tutustu myös sokeroimattomaan Herkkuisaan >>
Valmista herkullista karamellipavlovaa, jonka reseptin on laatinut Justanotherfoodiegramin Michelle.
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
sanna.kaskinen (varmistettu kirjoittaja) –
Todella herkullista 🙂 kokeilepa vaikka isojen medjool taateleiden täytteenä. Tulee parempaa kuin mikään tavallinen karkki!
Karkki –
Ihana herkun korvaaja 👍