Luomulaatuinen vihreä linssi
Hernekasveihin kuuluvat vihreät linssit ovat hyvä kasviperäisen proteiinin ja ravintokuidun lähde. Vihreät linssit maistuvat sellaisinaan keitettyinä tai kylmien salaattien joukossa, osana muhennoksia ja linssikeittona. Voit myös idättää vihreitä linssejä.
Valmistus: Keittoaika 25-30 minuuttia. Mittaa 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Farah J (varmistettu kirjoittaja) –
Tuotte on erittäin hyvää
Hilkka K (varmistettu kirjoittaja) –
Idätin vihreitä linssejä pari päivää, keitin quinoaoastan, sipulin ja tomaattimurskan kanssa kasvismuhennosta maustaen etnisesti. Hyvää!
Thorleif N (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä laatu
keskinenjanne (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvää.