Gluteeniton & proteiinirikas!
Ainutlaatuinen 100% luomulaatuisista soijapavuista valmistettu pasta tarjoaa keholle arvokasta kuitua, on täysin gluteeniton ja erittäin proteiinipitoinen vaihtoehto tavaliselle pastalle! Soijapapupasta sulaa helpommin, kuin tavalliset keitetyt soijapavut. Soijapapupastalla on myös matala glykeeminen indeksi, eli se ei nosta verensokeria voimakkaasti.
Valmistus: Laita pasta kiehuvaan, suolattuun veteen ja keitä 3-5 minuuttia. Tarjoile kastikkeen tai minkä tahansa täytteen kanssa.
Säilytä tiiviisti suljetussa astiassa kuivassa ja viileässä paikassa
saara_tani (varmistettu kirjoittaja) –
Tein tällä fettucine pasta kastikkeen, ja ihan maukas oli. Tässä vihreänvärisessä pastassa väri tietysti keittyy pois hieman.
Fresh (varmistettu kirjoittaja) –
Tästä saa proteiinipitoisemman ja täyttävämmän pastan. Plussaa luomusta ja lyhyestä keittoajasta.