Wedderspoon Manuka hunaja Kfactor 16, 250g

31,05 

Alhaisin30 päivän hinta 31,05 

124,2 €/kg

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Monipuolinen Manuka-hunaja

Runsaasti antioksidantteja sisältävä, antibakteerinen ja viruksia torjuva Manuka-hunaja on todella monitehoinen luonnontuote. Käyttökokemusten mukaan Manuka auttaa mm. ylläpitämään vastustuskykyä. Onpa tämä puhdas, kuumentamaton raakahunaja vielä herkullisen makuistakin!

Manuka-hunaja on Uudesta Seelannista kotoisin oleva maineikas luonnontuote, jota alkuperäiskansa on käyttänyt vuosisatojen ajan sen monipuolisten terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi. Hunajan nimi tulee Manuka pensaasta (Leptospermum Scoparium), jonka nektaria mehiläiset keräävät. Pensasta esiintyy ainoastaan Uuden Seelaninin ja Australian alueella ja kuuluu tea tree ryhmään jolla on luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet yhdistettynä mehiläisten entsyymeihin antavat hunajalle ainutlaatuisen vahvoja antibakteerisia ominaisuuksia.

Manuka-hunaja on erittäin monikäyttöinen luonontuote, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja jolla on luonnostaan antibakteerisia ja viruksia torjuvia ominaisuuksia.

KFactor Manuka-hunaja on aina:
– GMO-vapaata
– Raakaa ja pastöroimatonta
– Tuotantoketju on jäljitettävissä
– Kerätty ja pakattu Uudessa-Seelannissa
– Vapaa antibiooteista, glyfosaatista ja torjunta-aineista

Wedderspoon KFactor
Wedderspoon on kehittänyt KFactor asteikon jolla mitataan Manuka-siitepölyn määrää hunajassa. KF12 luku tarkoittaa, että hunajassa on vähintään 65 % siitepölystä Manukasta. KF16 tarkoittaa vähintään 75 % ja KF22 vähintään 90 %. Toisin sanoen mitä korkeampi kerroin, sitä vahvempi on hunaja