Leivontaan erinomainen rikottu luomucashew
Cashewpähkinämme on erityisen maukas ja kermaisen pehmeä luomupähkinä. Se on hyvä proteiinin ja hyvien rasvojen lähde. Cashewpähkinät sisältävät runsaasti magnesiumia ja fosforia sen ollessa myös hyvä kaliumin lähde. Se sopii usein myös herkkävatsaisille sekä muita pähkinöitä huonosti sietäville.
Cashewpähkinät sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan rikotun rakenteensa vuoksi. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää sitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
Mikko J (varmistettu kirjoittaja) –
Toimii levitteen osana mainiosti.
Jarkko V (varmistettu kirjoittaja) –
Vaikka on puolikkaina ja hiukan pienempinäkin palasina niin ei haittaa. Silti pehmeitä ja makoisia. Menee pelkiltään, salaatissa ja smoothiessa. Allaround kamaa 🙂
Hanna L (varmistettu kirjoittaja) –
Loistava hinta-laatusuhde. Cashew-pähkinät sopivat niin leivontaan kuin moneen muuhunkin käyttöön ja maistuvat herkullisilta sellaisenaankin.
Marko V (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvää