Detox Tablet – 6 tablet

9,90 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Detoxia pesukoneellesi!

Kaikki pesukoneet tarvitsevat puhdistusta silloin tällöin. Etenkin, jos olet käyttänyt pesupulveria ja nestemäisiä pesuaineita jonkin aikaa. Pesuaineilla on taipumus saostua putkistoihin, mikä johtaa epämiellyttäviin hajuihin ja pesuainejäämiin. Ajan kuluessa pesukoneesi voi tulla tehottomammaksi tai jopa kokonaan lakata toimimasta.

Ecoegg Detox-tabletit puhdistavat pesukoneen erittäin puhtaaksi.Pesukoneen täydelliseen puhdistukseen tarvitset vain yhden Detox-tabletin. Paketti sisältää 6 pesukertaa!

Pesukoneen puhdistus suositellaan tehtäväksi kerran kuussa.

Käyttöohje:

Poista Ecoegg Detox-tabletti pakkauksestaan ja aseta se suoraan pesukoneen tyhjään rumpuun. Säädä pesukoneeseen sen kuumin ja pitkäkestoisin pesuohjelma, mielellään 90°C.

Älä pane Detox-tabletin lisäksi koneeseen mitään muuta pyykkiä tai ecoegg-pyykkimunaa Detox-pesun aikana! Pesuohjelman jälkeen pyykinpesukoneesi on puhdas ja raikas.

1. Poista Detox-tabletti pakkauksestaan.
2. Aseta Detox-tabletti suoraan pesukoneesi rumpuun. Ei ole väliä, onko kone sivusta vai päältä täytettävää mallia.
3. Jätä rumpu tyhjäksi kaikesta muusta paitsi Detox-tabletista ja ohjelmoi pesukoneeseen sen kuumin ja pitkäkestoisin pesuohjelma, mielellään 90°C.

Muista, että Ecoegg-pyykkimunia ei saa käyttää yli 60°C lämpötilassa. Vain Detox-pesu tehdään mahdollisimman kuumalla pesuohjelmalla.

Paketti sisältää 6 kappaletta pesukoneen puhdistustabletteja.

fi-FI: Sisältää (R)-p-menta-1,8-dieeni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. | sv-FI: Innehåller (R) -p-Mentha-1,8-dien. Kan orsaka en allergisk reaktion.

fi-FI: Luokitteluun vaikuttavat aineet: Dinatriumkarbonaatti, yhdiste vetyperoksidilla (2: 3); Sulfonihapot, C14-17-sek-alkaanit, natriumsuolat | sv-FI: Ämne som bidrar

till klassificeringen: Dinatriumkarbonat, förening med väteperoxid (2: 3); Sulfonsyror, C14-17-sek-alkan, natriumsalter