Täysin kaloriton makeuttaja!
Erytritoli on todellinen karppaajan sokeri, se on täysin luontainen sokerialkoholi ja makeutusaine, jota esiintyy luonnossa mm. viinirypäleissä, meloneissa ja sienissä sekä käyneissä elintarvikkeissa kuten esimerkiksi viinissä, eräissä juustoissa tai soijakastikkeessa. Erytritoli on täysin kaloriton makeuttaja.
Erytritoli on n. 60-70 % sokerin makeudesta, ja kiteisen rakenteensa ansiosta se on oiva sokerin korvike. Erytritoli soveltuu erittäin hyvin leivontaan, yleiseen makeuttamiseen ja makeisten valmistamiseen. Hiivalla kohotettavat leivonnaiset vaativat hieman normaalia pidemmän nostatusajan. Ripottele erytritolia lettujen ja pannukakkujen päälle, korvaa sillä leivontaohjeiden sokeri tai osa siitä, käytä sitä kahvin makeuttajana tai pirtelöissä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
Jenna K. (varmistettu kirjoittaja) –
Toimii! Ei valittamista.
Sanni (varmistettu kirjoittaja) –
Ei mitään negatiivista sanottavaa tästä tuotteesta. Makeuttaa luonnollisesti ja tasaisesti, eikä jätä jälkimakuja. EI voi muuta kuin suositella lämpimästi 🙂
Jonna (varmistettu kirjoittaja) –
Toimii täydellisesti sokerin lailla. Toisin kuin steviassa, tässä ei ole minkäänlaista sivumakua ja koostumus on kuin tavallisessa sokerissa. Toimii hyvin prodelettujen päällä!
Mari (varmistettu kirjoittaja) –
Tosi hyvänmakuista sokeria, jättää sellaisen jännän “kylmän” maun suuhun, mikäli maistaa pelkiltään.. tykkään!!