Forest Dust Multipurpose Cream 50 ml, PE 09/23

20,00  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 20,00 

Varastossa

Forest Dust Multipurpose Cream 50 ml, PE 09/23

20,00  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 20,00 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Metsäpölyjauhetta sisältävä monitoimivoide

Vahvista ihoasi ja kehosi mikrobiomia taianomaista metsäpölyä sekä korkealaatuisia luomuraaka-aineita sisältävällä voiteella. Moi Forest Multipurpose Cream sisältää korkean määrän suomalaisten yliopistojen kehittämää Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka auttaa tutkitusti parantamaan kehon immuunipuolustusta sekä vahvistamaan ihoa. Voit käyttää voidetta paikallisesti ärtyneille tai kuiville ihoalueille. Parhaan vaikutuksen mikrobiuutteesta saat, mikäli hierot tuotetta kerran päivässä 10 x 20 cm ihoalueelle. Koostumus on hyvin imeytyvä, joten sitä voi hyvin käyttää myös kasvoille esimerkiksi iltaisin.

Voiteessa on metsäpölyjauhetta korkea pitoisuus, ja tästä syystä metsäpölyhippuset näkyvät iholla jonkin verran. Metsäpöly eli humusuute toimii tutkitusti ihon kautta kaikkein parhaiten, vaikuttaen koko kehon mikrobiomiin ja sitä kautta immuunipuolustukseen positiivisella tavalla. Älä siis säikähdä ihon pinnalle jääviä hoitavia hippuja!

Voiteen sisältämä suomalainen koivunmahla antaa iholle intensiivistä kosteutta, samalla kun magnesium tukee solujen uudistumista myös ärtyneessä ihossa. Luomu -manteliöljy suojaa ja pehmentää ihoa, karitevoi puolestaan estää kosteutta haihtumasta iholta. Suomalaiset, luomulaatuiset kaura- sekä mustikansiemenöljyt sisältävät runsaasti ihon mikrobiomia ruokkivia omega 3 ja 6 -rasvahappoja sekä ihoa uudistavaa E-vitaminiia. Lisäksi omega -rasvahapot auttavat vahvistamaan ihon luontaista suojabarriääriä, ravitsevat ja rauhoittavat ihoa, sekä lievittävät tulehdusta. Hiilidioksidiuutettuina öljyissä säilyvät kaikki tärkeät aktiiviaineet. Voiteessa on kevyen metsäinen, mieto ja pehmeä tuoksu.

HUOM! Parasta ennen 30.9.2023