Gentle Iron 20mg, 90 kaps

14,35 

Alhaisin30 päivän hinta 12,76 

Varastossa

Gentle Iron 20mg, 90 kaps

14,35 

Alhaisin30 päivän hinta 12,76 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Tehokas rautavalmiste herkkävatsaisille

* Erittäin hyvin imeytyvä rauta
* Vatsaystävällinen
* Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher, Halal
* Gluteeniton, maidoton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, hiivaton, vehnätön

Solgar® Gentle Iron 20 mg on tehokkaasti imeytyvä rautavalmiste, joka sopii erityisesti herkkävatsaisille. Tuotteen rauta on vatsaystävällisessä bisglysinaattimuodossa ja sopii henkilöille, jotka normaalisti saavat turvotusta, ummetusta tai muita oireita rautavalmisteiden käytöstä.

Rauta on välttämätön mineraali, jota tarvitaan kehossa moniin eri toimintoihin. Monipuolista sekaruokavaliota noudattavat saavat yleensä tarpeeksi rautaa ravinnosta, sillä rautaa löytyy eniten lihasta, sisäelimistä, pähkinöistä, kananmunista, viljasta ja vihreistä lehtivihanneksista. Rautalisä voi olla tarpeellinen erityisesti kasvissyöjille ja vegaaneille tai niille, joiden rauta-arvot ovat laskeneet. Lue lisää raudanpuutoksesta, ferritiinistä ja raudanpuutoksen hoidosta.

Rauta auttaa ehkäisemään väsymystä ja uupumusta tukien normaalia energiantuotantoa kehossa. Rauta osallistuu myös hapen kuljetukseen soluissa tukien näin jaksamista sekä vastustuskyvyn normaalia toimintaa.

Lue lisää raudasta ja raudanpuutteesta blogistamme.

Joskus rauta voi ärsyttää ruuansulatuskanavaa, minkä vuoksi Solgar Gentle Iron sisältää bisglysinaattimuotoista rautaa, joka on hyvin imeytyvä ja hellävarainen vatsalle.

Solgar® Gentle Iron 20 mg annostus on 1 tabletti päivässä.

Raudan hyväksytyt terveysväittämät:

* edistää normaalia kognitiivista toimintaa
* edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
* edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
* edistää normaalia hapen kuljetusta kehossa
* edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
* auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
* osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Tuote soveltuu käytettäväksi myös raskauden aikana.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.