Runsaskuituinen luomukidneypapu
Runsaskuituiset ja proteiinirikkaat kidneypavut sopivat salaatteihin, pataruokiin ja keittoihin. Miedon makunsa puolesta kidneypavut sopivat hyvin myös tulisiin ruokiin.
Valmista kidneypavut huuhtelemalla pavut ja liottamalla vähintään 10 tuntia runsaassa vedessä. Keitä ensin 10 minuuttia ja valuta. Lisää uusi vesi ja keitä noin tunnin ajan. Voit maustaa keitinveden, mutta älä lisää suolaa, sillä se sitkistää papujen kuoren. Anna papujen jäähtyä omassa keitinvedessään ennen kuin kaadat veden pois.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.