Täysin luonnollinen makeuttaja
Suomessa valmistettu Koivusokeri on makeuttajien aatelia ollen täysin luonnollinen pöytämakeuttaja.. Se maistuu riittävän makealle ja sopii sen vuoksi erinomaisesti kaikkeen makeuttamiseen. Koivusokerin sisältämä ksylitoli edistää hampaiden terveyttä ja sen glykeeminen indeksi on vain 7 eli se kohottaa verensokeria hyvin hitaasti.
Koivusokeri on loistava korvike tavan sokerille ja sitä voi käyttää “tavallisen” sokerin tavoin sillä se on niin makeudeltaan kuin rakenteeltaankin samankaltaista. Koivusokeri kestää kuumentamisen ja sopii siten hyvin leivontaan.
Saattaa aiheuttaa laksatiivisia oireita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Jenni (varmistettu kirjoittaja) –
Antaa esimerkiksi pastaan kivaa juustoista makua. Nam!
Soile (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvää sellaisenaan tai esim. Salaatin päälle.
elli (varmistettu kirjoittaja) –
Kompaktissa muodossa uskomaton määrä ravintoaineita. Hiiva-osuus hieman arvelutti, mutta valistin itseäni googlaamalla tietoa ja ravintohiivahan on passiivista, ei tavallista hiivaa. Maku oli myös hyvä, hulahti vähän liikaakin ensimmäiseen kokeiluun. Toi risottoon juustomaista tunnelmaa, tosiaan melkoisen suolaista, vaikka käsittääkseni ei suolaa sisälläkään (?). B12 on jopa nelinkertaisesti tarvittu määrä 10grammassa eli parissa teelusikallisessa!
Satu (varmistettu kirjoittaja) –
Tuo mukavasti lisämakua esimerkiksi laatikkoruokiin, pastaan ja pizzaan. Sisältää myös vegaaneillekin tärkeää B12-vitamiinia. Suosittelen koittamaan!