Aromikas aito manteli
Manteli on pähkinää muistuttava siemen. Mantelit sisältävät vähän hiilihydraatteja ja runsaasti E-vitamiinia, proteiinia, magnesiumia, kaliumia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä.
Herkullinen ja miedon makuinen manteli on suosittu raaka-aine monenlaisessa ruoanlaitossa ja leivonnassa. Mantelit sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä mantelimaitoa ja käyttää sitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Suosittelemme liottamaan manteleita vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Kaija Nevala –
Hyvän makuisia ja sopivasti pureskeltavaa.