Aromikas aito manteli
Manteli on pähkinää muistuttava siemen. Mantelit sisältävät vähän hiilihydraatteja ja runsaasti E-vitamiinia, proteiinia, magnesiumia, kaliumia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä. Mantelimme tulevat Sisiliasta, jossa mantelit ovat tunnetusti makeampia.
Herkullinen ja miedon makuinen manteli on suosittu raaka-aine monenlaisessa ruoanlaitossa ja leivonnassa. Kuoritut mantelit sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä mantelimaitoa ja käyttää sitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Suosittelemme liottamaan manteleita vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
sanni_ (varmistettu kirjoittaja) –
Tosi maukkaita, myös liotuksen jälkeen 🙂
VK (varmistettu kirjoittaja) –
Hyviä manteleita, joita käytän yleensä liotettuina joko tuorepuuron osana tai lisukkeena kaurapuuroon.