Täyteläinen luomu-mantelijauho
Mantelijauho on miedonmakuisesta, herkullisesta mantelista jauhettua jauhoa, joka soveltuu monipuolisesti leivontaan ja ruoanlaittoon. Manteli on pähkinää muistuttava siemen, joka voi sopia myös niille joille pähkinät eivät sovi. Mantelit ovat erittäin E-vitamiinirikkaita, minkä lisäksi niissä on runsaasti proteiinia ja vain vähän hiilihydraatteja.
Mantelijauhoista pystyt leipomaan sekä raakoja että kypsennettyjä vähähiilihydraattisia ja ravinteikkaita leivonnaisia ja leipiä. Mantelijauhot soveltuvat myös gluteenittomaan sekä raakaruokavalioon.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Petra (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä, suheellisen voimakas mantelin maku verrattuna markettuotteisiin.
Kaija –
Sopii ketokeeniseen leivontaan esim. pitsapohjaan.
ninnimk –
Parasta mantelijauhoa, josta kyllä tekee vaikka mitä.