Nurturing Forest Dust Baby Cream 50 ml

24,50 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 26,90 

Varastossa

Nurturing Forest Dust Baby Cream 50 ml

24,50 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 26,90 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luonnollista immuniteettia vahvistava voide

Hemmottele vauvasi tai taaperosi herkkää ihoa tällä voiteella, jonka rauhoittavat ainesosat on valittu tarkoin. Moi Forest Baby Cream sisältää rauhoittavien ja ihoa hoivaavien ainesosien lisäksi kehon immuniteettia sekä ihon mikrobiomia tutkitusti vahvistavaa Reconnecting Nature ™ -mikrobiuutetta.

Pienen lapsen immuniteetti rakentuu pikkuhiljaa ensimmäisen kolmen elinvuoden aikana, jolloin monipuolinen mikrobialtistus on erityisen tärkeää. Metsäretket, lemmikkien kanssa touhuaminen sekä mullalle ja kuralätäköille altistuminen ovat kaikki hyväksi lapsen kehittyvälle vastustuskyvylle. Kotimainen Moi Forest on kehittänyt yhteistyössä suomalaisten yliopistojen kanssa vauvoille ja taaperoille tarkoitetun voiteen, joka sisältää kehon immuniteettia sekä ihon mikrobiomia tutkitusti vahvistavaa Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta.

Voiteessa on metsäpölyjauhetta korkea pitoisuus, ja tästä syystä metsäpölyhippuset näkyvät vauvasi iholla jonkin verran. Metsäpöly eli humusuute toimii tutkitusti ihon kautta kaikkein parhaiten, vaikuttaen koko kehon mikrobiomiin ja sitä kautta immuunipuolustukseen positiivisella tavalla. Älä siis säikähdä ihon pinnalle jääviä hoitavia hippuja!

Muita tärkeitä vauvan ihoa suojaavia ja vahvistavia ainesosia Suomen luonnosta ovat luomulaatuinen koivunmahla, sekä kaura- ja mustikansiemenöljyt. Koivunmahlasta pikkuisen iho saa kosteutta, kun taas öljyjen omega -rasvahapot ravitsevat ja antavat suojaa iholle. Vegaaninen voide on hiilineutraali, ja se on pakattu innovatiiviseen kartonkituubiin, jossa on kierrätettävä muovikorkki.

Hiero tuotetta kerran päivässä vauvan selkään, 10 x 20 cm alueelle, tai pikkuisen kuiville ihoalueille.