Rouskuva pekaanipähkinä
Pekaanipähkinä on maukas ja aromaattinen, melko miedon makuinen pähkinä. Pekaanipähkinämme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuudet ovat mahdollisimman korkeat.
Pekaanipähkinät sisältävät hyviä rasvahappoja ja ovat hyvä sinkin, magnesiumin, kaliumin ja raudan lähde.
Pekaanipähkinät sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää niitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Liisa P (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä välipala, eikä ärsytä vatsaa/ suolistoa. Vielä herkummaksi tulee kun kastelee puolet pähkinästä tummaan suklaaseen!
Outi T (varmistettu kirjoittaja) –
Pähkinät aamu- ja iltapuurossani 🙂 Saa tuhat ja yks vitamiinia ja hivenainetta.
Ieva R (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä ostos!
Eila H (varmistettu kirjoittaja) –
3 kappaletta päivässä on kohtuu annos!