Raakasuklaa Coconut Milk 44%, Luomu 40g
Original price was: 2,95 €.2,51 €Current price is: 2,51 €.
62,75 €/kg
Varastossa

Toimitusaika arviolta: 1–3 arkipäivää

100 % kotimainen verkkokauppa vuodesta 2010

Ilmainen & nopea toimitus yli 59 € tilauksiin

Toimituskulut alk. 4,90 €, nouto 0 €

COCONUT MILK ON ”FOODININ SININEN”
Vaalein raakasuklaistamme, Coconut Milk, saa nimensä maitomaisen kermaisesta mausta ja samettisesta koostumuksesta. Vegaaninen suklaa on kuin pehmeää maitosuklaata, joka suorastaan sulaa suussa. Lieneekö tämä syynä, miksi tämä ehdottomasti suosituin suklaamakumme on myös saanut leikkisän lempinimen “Foodinin sininen”. Huolimatta vaaleudestaan Coconut Milkissä maistuvat aidot kaakaopavut, jotka kutkuttavat kielenkärkeä.
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla.
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
FOODININ RAAKASUKLAAT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin Coconut Milk -raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.
Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarimme Sanna että Malla tekevät massalle tiukan maku- ja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Luomu ja vegaaninen. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Minna H (varmistettu kirjoittaja) –
Kookoksen ihana maku, suklainen ihanuus :heart:
Heidi V (varmistettu kirjoittaja) –
Oikein maistuvaa ja suussa sulavaa.
Heidi V (varmistettu kirjoittaja) –
Sulaa suussa ja maku ihanan kookoksinen. Ostan toistekin.
Tanja V (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä on uusi lempisuklaani!