Raakasuklaa Crunchy Hazelnut 56%, Luomu 40g
Original price was: 2,95 €.2,51 €Current price is: 2,51 €.
62,75 €/kg
Varastossa

Toimitusaika arviolta: 1–3 arkipäivää

100 % kotimainen verkkokauppa vuodesta 2010

Ilmainen & nopea toimitus yli 59 € tilauksiin

Toimituskulut alk. 4,90 €, nouto 0 €

CRUNCHY HAZELNUT ON PÄHKINÄNROUSKUTTAJAN PARAS KAVERI
Pähkinänrouskuttajan paras kaveri hasselpähkinäraakasuklaa yhdistää samettisen pehmeän raakasuklaan ja rapean rouskuvan hasselpähkinän. Jokainen suupala on yhtä pähkinäsuklaa-unelmaa, jota voi olla vaikeaa vastustaa. Ei siis ihme, että tämä makoisan kermainen suklaa on yksi myydyimmistä suklaalevyistämme. Hasselpähkinäsuklaalevyä kannattaakin varata kaappiin useampi – tähän makuun ihastuu koko perhe.
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla.
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
FOODININ RAAKASUKLAAT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.
Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarimme Sanna että Malla tekevät massalle tiukan maku- ja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Luomu ja vegaaninen. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy

Varastossa
Vera K (varmistettu kirjoittaja) –
Vaikka pidänkin eniten hyvin tummasta suklaasta, oli Crunchy Hazelnut oikein onnistuneen makuista. Mausta tuli mieleen hyvänlaatuinen raakakakku.
Pia N (varmistettu kirjoittaja) –
Yllätyin kuinka hyvää oli. Ensimmäisiä kertoja raakasuklaata söin ja ihastuin.
Sari M. (varmistettu kirjoittaja) –
Täyteläinen suklaa! Pähkinät tuovat mukavaa suutuntumaa.