Raakasuklaa Orange 70%, Luomu 40g
Original price was: 2,95 €.2,51 €Current price is: 2,51 €.
62,75 €/kg
Varasto loppu

Toimitusaika arviolta: 1–3 arkipäivää

100 % kotimainen verkkokauppa vuodesta 2010

Ilmainen & nopea toimitus yli 59 € tilauksiin

Toimituskulut alk. 4,90 €, nouto 0 €

APPELSIINIRAAKASUKLAA ON KLASSIKKO, JOHON EI KYLLÄSTY
Ylellinen, hienostunut tumma raakasuklaa saa rakastetun lisän raikkaasta appelsiinista. Suklaan ja appelsiinin liitto on jo pitkään ollut suotuisa ja onnellinen – eikä appelsiinisuklaamme ole poikkeus. Klassikoksi muodostunut makupari sopii kaikkiin tilanteisiin arjesta juhlaan, kesästä talveen, ja äärimmäisen hyvin myös leivontaan. Appelsiinisuklaa on ikisuosikki, jonka viehätys ei vanhene.
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla.
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä luonnon monimuotoisuutta ja tasapainoa kunnioittaen. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi, ja on näin ollen valkoista sokeria parempi vaihtoehto.
FOODININ RAAKASUKLAAT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin Orange -appelsiiniraakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.
Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarimme Sanna että Malla tekevät massalle tiukan maku- ja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Luomu ja vegaaninen. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Kirjaudu
Rekisteröidy

Varasto loppu
Johanna T (varmistettu kirjoittaja) –
Herkkua
Timo K (varmistettu kirjoittaja) –
aivan mahtavaaa
Aija K (varmistettu kirjoittaja) –
Voimakas suklaan maku, hienoinen häivähdys appelsiinia. Kätevä pakkaus, hyvä herättävä lisä lounaaseen.
Ulla F (varmistettu kirjoittaja) –
Tähän mennessä nettikauppa ostosten nopein toimitus ja mahtavaa asiakaspalvelua:ok_hand: Kiitos, ostan jatkossakin tuotteet teiltä!! Suosittelen Lämpimästi :sunny:️