Raikas piparmintun & raakasuklaan yhdistelmä
Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu suussasulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista.
Raakasuklaamme on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto. Foodinin raakasuklaa on kotoisin Keski-Suomen sydämestä Jyväskylästä.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Iiro K (varmistettu kirjoittaja) –
Nam.
Sara V (varmistettu kirjoittaja) –
Voiko parempaa raakasuklaata enää olla?
Heidi A. (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä on ehdottomasti lempparini ja minttu maistuu juuri sopivasti. Herkullista, herkullista ja herkullista!!