RAAKASUKLAAMANSIKKA SAATAVILLA NYT MYÖS SOKEROIMATTOMANA – LUOMUMANSIKOITA JA SUOMESSA KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUA RAAKASUKLAATA
Foodinin pehmeät, maitosuklaamaisella sokeroimattomalla raakasuklaakuorrutteella päällystetyt makeat raakasuklaamansikat ovat ainutlaatuisen herkullinen, vastuullisen kehittämisen tulos. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa.
Raakasuklaamansikat ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita.
RAAKASUKLAAMANSIKAN VALMISTUS
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.
Raakasuklaamansikat valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.