Refresh tuuheuttava kuivashampoo

35,95 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 35,95 

Varastossa

Refresh tuuheuttava kuivashampoo

35,95 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 35,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Tuuheutta ja volyymia hiuksille

Samettinen Refresh on hienojakoinen hiuksia ja päänahkaa hoitava samettinen kuivashampoo, joka toimii myös hiuspuuterina. Se antaa hiuksille volyymia sekä pitoa ja poistaa tehokkaasti rasvaisuutta hiuksista ja hiuspohjasta. Refresh sopii kaikenvärisille ja -pituisille hiuksille. Tuote on hajusteeton joten myös tuoksuherkät voivat huoletta sitä käyttää.

Luonnollisista ja laadukkaista sekä 96% suomalaisista raaka-aineista valmistettu Refresh on loistava esimerkki kiertotalouden periaattein valmistetusta Luonkosin tuotteesta. Se sisältää muun muassa suomalaista koivunkuorijauheutta, joka on pelastettu teollisuuden sivuvirroista jätteeksi menevästä koivun kuoresta ja muista hukkaosista. Refresh sisältää myös nokkosta, betaiinia, kaurajauhoa ja makean veden savea sekä betaiinia ja kaurajauhoa. Nokkosessa on runsaasti vitamiineja ja hivenaineita. Sen on todettu vahvistavan hiuksia, parantavan pintaverenkiertoa ja rauhoittavan päänahkaa. Koivunkuorijauhe antaa hiuksille tukea ja ilmavuutta. Koivua on perinteisesti käytetty hiustenhoidossa, koska sillä on päänahkaa vahvistavia ja hiustenlähtöä estäviä ominaisuuksia. Betaiini ja kaurajauho puolestaan kosteuttavat ja hoitavat hiuspohjaa ja käsiteltyjä hiuksia tehden niistä terveemmät ja kiiltävämmät. Savi sitoo itseensä rasvaisuutta ja tuo raikkaan tunteen sekä antaa volyymia.

Käsintehty Refresh on vegaaninen ja se ei sisällä säilöntäaineita eikä mikromuovia. Refreshille on luonnollisesti myönnetty FI-Naturan luonnonkosmetiikan sertifikaatti. Vedetön tuote kulkee myös matkalla mukana käsimatkatavaroissa! Riittoisan tuotteen koko on 50 g.