Täyteläinen tumma tahini
Tumma tahini valmistetaan hellävaraisesti kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomat seesaminsiemenet ravinteet säilyttäen kermaisen pehmeäksi.
Seesaminsiemenet sisältävät mm. kalsiumia, magnesiumia ja seleeniä.
Käytä tahinia sellaisenaan salaatinkastikkeissa, osana hummuksen valmistusta tai käytä sitä dippinä kasviksille.
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
Tiina P. (varmistettu kirjoittaja) –
Marjaisa maku. Viherjauheen perinteinen maku ei tule juuri ollenkaan esiin smoothiessa.
Raija A. (varmistettu kirjoittaja) –
Marjat, vihreät, vitamiinit ja hivenaineet sekä huisin tärkeät maitohappobakteerit samassa, voiko paremmin olla!?
Timo Vaahtoranta (varmistettu kirjoittaja) –
Lisään tahinia ruokaan öljyn sijasta. Maku on erinomainen hapankaalin kanssa.