Täyteläinen tumma tahini
Tumma tahini valmistetaan hellävaraisesti kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomat seesaminsiemenet ravinteet säilyttäen kermaisen pehmeäksi.
Seesaminsiemenet sisältävät mm. kalsiumia, magnesiumia ja seleeniä.
Käytä tahinia sellaisenaan salaatinkastikkeissa, osana hummuksen valmistusta tai käytä sitä dippinä kasviksille.
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Timo K (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä tahini on juuri sellaista kuin mitä odotin. Oikein maukasta ja hyvän koostumuksen omaavaa.
Liisa L (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä on hyvää ihan sellaisenaan. Joskus lisään sitruunanmehua, vettä tarvittaessa, valkosipulia ja ripauksen suolaa. Dipin koristelen savupaprikalla ja persiljalla. Nam!
juha a. (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä, maukas tahini, tumma tahini tosin lienee vahvemman makuista kuin vaalea, joten maku voi aluksi tuntua liiankin tahinimaiselta
Liisa L. (varmistettu kirjoittaja) –
Syön tahinia joka päivä, etenkin avokadon kanssa. Voisin syödä purkista suoraan vaikka kuinka paljon!