Laadukas K2-vitamiinivalmiste
- K2-vitamiini fermentoiduista kikherneistä
- Biologisesti aktiivinen MK7-muoto
- Luonnollisesti kasviperäinen
Yksi parhaista K2-lähteistä löytyy muinaisesta japanilaisesta ruoasta nimeltä nattō. Nattō on perinteinen japanilainen ruoka, joka on valmistettu soijapavuista, jotka on käynyt Bacillus subtilis natto -nimisen bakteerin kanssa. Tämä bakteerikanta on välttämätön K2-vitamiinille. Together on käyttänyt tätä muinaista reseptiä inspiraationa, mutta fermentoinut kikherneitä soijapapujen sijaan välttääkseen soijassa mahdollisesti olevia muuntogeenejä.
Erinomainen imeytyvyys
K-vitamiini on itse asiassa vitamiiniryhmä, jonka kaksi tärkeintä ovat K1 ja K2. K1-vitamiini on paljon yleisempi ruokavaliossa kuin K2, mutta valitettavasti se imeytyy huonommin. Together K2-vitamiini on biologisesti erittäin aktiivisessa muodossa, joka imeytyy 10 kertaa tehokkaammin kuin esimerkiksi pinaatista peräisin oleva K1-vitamiini.
Biologisesti aktiivinen muoto
Toinen merkittävä ero K1: n ja K2: n välillä on vitamiinien pysyminen elimistössä tai vitamiinien puoliintumisaika. K1-vitamiini häviää nopeasti verenkierrosta (puoliintumisaika 1-2 tuntia). Tämä pätee kuitenkin myös joihinkin K2-vitamiinin muotoihin, kuten MK-4: een.
Togetherin tuotteessa K2-vitamiini on muodossa MK-7, jolla on erittäin pitkä puoliintumisaika (2-3 päivää).
Vegecaps
Kasviperäiset kapselit ovat valmistettu Pinus Elliottii -puusta tehdystä kasviselluloosasta. Kahdesta osasta koostuva kapseli voidaan myös avata ja sekoittaa sen sisältö ruokaan tai juomaan.
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.