Vitamin K2, 30kaps

11,36 

Alhaisin30 päivän hinta 14,20 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Laadukas K2-vitamiinivalmiste

  • K2-vitamiini fermentoiduista kikherneistä
  • Biologisesti aktiivinen MK7-muoto
  • Luonnollisesti kasviperäinen

Yksi parhaista K2-lähteistä löytyy muinaisesta japanilaisesta ruoasta nimeltä nattō. Nattō on perinteinen japanilainen ruoka, joka on valmistettu soijapavuista, jotka on käynyt Bacillus subtilis natto -nimisen bakteerin kanssa. Tämä bakteerikanta on välttämätön K2-vitamiinille. Together on käyttänyt tätä muinaista reseptiä inspiraationa, mutta fermentoinut kikherneitä soijapapujen sijaan välttääkseen soijassa mahdollisesti olevia muuntogeenejä.

Erinomainen imeytyvyys

K-vitamiini on itse asiassa vitamiiniryhmä, jonka kaksi tärkeintä ovat K1 ja K2. K1-vitamiini on paljon yleisempi ruokavaliossa kuin K2, mutta valitettavasti se imeytyy huonommin. Together K2-vitamiini on biologisesti erittäin aktiivisessa muodossa, joka imeytyy 10 kertaa tehokkaammin kuin esimerkiksi pinaatista peräisin oleva K1-vitamiini.

Biologisesti aktiivinen muoto

Toinen merkittävä ero K1: n ja K2: n välillä on vitamiinien pysyminen elimistössä tai vitamiinien puoliintumisaika. K1-vitamiini häviää nopeasti verenkierrosta (puoliintumisaika 1-2 tuntia). Tämä pätee kuitenkin myös joihinkin K2-vitamiinin muotoihin, kuten MK-4: een.
Togetherin tuotteessa K2-vitamiini on muodossa MK-7, jolla on erittäin pitkä puoliintumisaika (2-3 päivää).

Vegecaps
Kasviperäiset kapselit ovat valmistettu Pinus Elliottii -puusta tehdystä kasviselluloosasta. Kahdesta osasta koostuva kapseli voidaan myös avata ja sekoittaa sen sisältö ruokaan tai juomaan.