FOOD-GROWN® IRON PLUS- RAUTALISÄ 30KAPS

10,16 

Alhaisin30 päivän hinta 10,16 

Varastossa

FOOD-GROWN® IRON PLUS- RAUTALISÄ 30KAPS

10,16 

Alhaisin30 päivän hinta 10,16 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Koko perheen rautavalmiste

Food-Grown® Iron Plus soveltuu koko perheelle. Se sisältää Food-Grown® -rautaa sekä synergistisiä apuaineita, kuten C-vitamiinia, molybdeenia ja B2-vitamiinia energia-aineenvaihdunnan, kognitiivisten toimintojen sekä immuunijärjestelmän tueksi.

Food-Grown® Iron Plus tarjoaa rautaa hyvin imeytyvässä muodossa ja auttaa siten vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaaleja kognitiivisia toimintoja.

Tähän ainutlaatuiseen yhdistelmään on lisätty riboflavinia (B2-vitamiinia), joka edistää punaisten verisolujen pysymistä normaaleina ja raudan normaalia aineenvaihduntaa sekä C-vitamiinia, joka lisää raudan imeytymistä.

Lue lisää raudan hyödyistä ja raudanpuutteesta blogistamme.

Pääasialliset hyödyt
•Luonnollista rautaa, joka ei aiheuta ummetusta
•C-vitamiinia, joka lisää raudan imeytymistä
•Rauta edistää energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä
•Sisältää myös molybdeenia

KÄYTTÖOHJE: 1 kapseli päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.