After Sun Emulsio, 150ml

7,98 

Alhaisin30 päivän hinta 7,98 

Varastossa

After Sun Emulsio, 150ml

7,98 

Alhaisin30 päivän hinta 7,98 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Hoitava ja ihoa rauhoittava After Sun emulsio

Algamaris After sun voiteet levittyvät ja imeytyvät ihanasti rauhoittaen ja hoitaen ihoa auringonoton jälkeen. Luonnollinen after sun voide on kevyt, mutta silti erittäin kosteuttava ja ihoa uudistava. Tämä after sun tuote kosteuttaa ja rauhoittaa, sekä imeytyy nopeasti!
Algamaris luonnollinen After Sun emulsio on kevyt ihoa kosteuttava, hoitava ja rauhoittava. After sun emulsio levittyy ja imeytyy ihanasti ja nopeasti. Emulsio on kevyt iholla, mutta arvokkaiden ja tehokkaiden raaka-aineiden ansiosta erittäin kosteuttava ja rauhoittava. Luomu aloe vera ja ruskean levän uute rauhoittaa ihoa tehokkaasti, samalla kun sheavoi antaa tehokasta kosteutusta. Sisältää runsaasti antioksidanttista patentoitua Alga-gorria yhdistettä, joka uudistaa ja suojaa ihoa auringonoton jälkeen. Alga-gorrian antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.

Täydellisen after sun emulsion kruunaa ihanan kesäinen ja raikas kookoksen tuoksu.

Kaikki Algamaris luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat Ecocert -sertifioituja eivätkä sisällä nanopartikkeleita. Käyttämällä Algamaris aurinkovoiteita voit olla varma siitä, että ne ovat turvallisia sinulle ja ympäristölle.

Ihoa uudistavia ja suojaavia yhdisteitä

* Alga-gorria“‡: punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.
* Ruskean levän uute (Laminaria ochroleuca): Rauhoittaa ja vähentää punoitusta.
* Luonnollinen Alpha Bisabolol: Tasoittaa ja rauhoittaa, vähentää punoitusta sekä vähentää uv-säteiden aiheuttamaa punakkuutta.
* Luomu Aloe Vera: Kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa.
* Polysakkaridit: Muodostavat luonnollisen suojan ihon pinnalle estämään kosteuden haihtumista. Lukitsee kosteutta iholle.
* Luomu sheavoi ja välttämättömät rasvahapot: Tuovat pehmeyttä, elastisuutta ja suojaa.

Käyttöohje

Levitä iholle aina auringonoton jälkeen. Kaikille ihotyypeille. Sopii sekä kasvoille että vartalolle.

Sertifiointi