Beauty Sleep, Kollageeni & Melatoniini, 120kaps

14,90 

Varastossa

Beauty Sleep, Kollageeni & Melatoniini, 120kaps

14,90 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Laadukas valmiste, jossa kollageenia & melatoniinia

Anna ihosi levätä ja uusiutua yön aikana! Ensimmäinen tuote Suomessa, joka sisältää sekä kollageenia että melatoniinia. Valmisteen kollageeni ylläpitää ihon rakennetta ja nuorekkuutta. Melatoniini tukee luonnollisen unen laatua*, jolloin iho saa yön aikana levätä ja uusiutua.

Ihon toiminnot jaksottuvat vuorokausikellon mukaisesti. Yö on iholle tehokkainta aikaa uusiutua ja korjata päivän aikana syntyneitä vaurioita. Unihormonina tunnettu melatoniini on tärkeä elimistön vuorokausikellon säätelijä. Melatoniinin tuotannon lisääntyminen käynnistää elimistön yöajan toiminnot. Ihosolut uusiutuvat nopeammin ja kollageenin tuotanto käynnistyy. Puhdas+ Kollageeni & Melatoniini tukee ihon uusiutumista yön aikana. Kärsimyskukka ja melatoniini valmistelevat elimistöä lepo- ja korjaustilaan. Kollageeni, hyaluronihappo, resveratroli, C-vitamiini ja biotiini tukevat ihon tärkeiden ravintoaineiden saantia.

Melatoniinia auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa 1 mg annoksella ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia 0,5 mg annoksella lähellä nukkumaanmenoaikaa. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.