Cashewpähkinä leivonta on erinomainen rouhittu cashewpähkinä!
Tämä helppokäyttöinen leivontacashew on erinomainen niille, jotka käyttävät cashewta runsaasti ruoanlaitossa ja leivonnassa! Cashewpähkinä leivonta on erityisesti leivontaan soveltuva cashewpähkinä on valmiiksi rouheinen, toisin kuin tavallinen cashewpähkinä mikä on kokonainen pähkinä.
Cashewpähkinämme on erityisen maukas ja kermaisen pehmeä luomupähkinä. Se on hyvä proteiinin ja hyvien rasvojen lähde. Se sopii usein myös herkkävatsaisille sekä muita pähkinöitä huonosti sietäville.
Ravinteikas cashew
Cashew ei ole pelkästään herkullinen, vaan sisältää myös tärkeitä ravinteita kuten kaliumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja fosforia. Näillä ravinteilla on paljon terveydellemme hyödyllisiä vaikutuksia, kuten:
– Magnesium ja rauta edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa
– Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa
– Rauta ja sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa, ja magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja
– Kalium & magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa
– Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
– Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Cashewpähkinät sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää sitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Tutustu myös kokonaiseen luomucashewpähkinäämme! >>
Cashewpähkinä leivonta – käyttö & liotus
Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Tutustu myös pähkinävalikoimaamme>>
Kermaisen ja pehmeän makunsa vuoksi cashewpähkinät sopivat erinomaisesti sekä ruoanlaittoon että leivontaan. Itämaisessa ruokakulttuurissa cashewt ovat jo vuosisatojen ajan löytäneet tiensä erilaisiin patoihin, keittoihin ja kastikkeisiin. Ravinteikkaassa raakaleivonnassa cashewsta voi puolestaan valmistaa täyteläisen kerman, jota voi käyttää muun muassa raakakakkujen täytteenä, leivosten kuorrutteena tai terveellisen jäätelön valmistukseen. Voit valmistaa cashewsta myös herkullisen, vegaanisen tuorejuuston!
Sellaisenaan rouhittuina cashewpähkinät sopivat erinomaisesti tuomaan rapeaa purutuntumaa salaatteihin, mysleihin, jogurttiin, puuroon ja myös raakasuklaaseen! Sellaisenaan ne sopivat surautettavaksi smoothien joukkoon, naposteltavaksi ja osaksi erilaisia evässekoituksia.
FitnessFirst-tuoteperhe
FitnessFirst -tuoteperhe koostuu laadukkaista, pääosin luomulaatuisista tuotteista. Koko tuoteperhe käy läpi tarkan laadunvalvonnan. Tarkka laadunvalvontamme varmistaa, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita ole käytetty viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Uudenmaan T (varmistettu kirjoittaja) –
Sopivan kokoiseksi pilkottuja, makeahkoja cashew-pähkinöitä. Läpinäkyvä pussi oli pettymys; olen aiemmin tilannut muita pähkinöitä ja arvostan enemmän ruskeaa, sisäpuolelta pinnoitettua pussia. Muuten erinomainen tuote!
Mira T (varmistettu kirjoittaja) –
Meille on pääasia maku, ei se onko cashew kokonainen.
mimmi (varmistettu kirjoittaja) –
Loistava hinta-laatusuhde. Sopii hyvin itsetehtyyn mysliin ja leivontaan.
Tiariana (varmistettu kirjoittaja) –
Moitteettoman herkullisia pähkylöitä. Ihania kevyesti paahdettuna tai vielä parempi ruuansulatukselle jos tovin liottaa (cashewlle max 3h liotus). Toimii myös fermentoituna kookosjukurtin seassa 🙂