Chewwies Multi & Beauty, 30kpl

8,95  / kpl

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Täydellinen yhdistelmä kauniille hiuksille, iholle ja kynsille

Vegaanisen mansikkamakuiset Multi & Beauty vitamiinipehmot on herkullinen ja helppokäyttöinen vitamiinilisä. Ne sisältävät täydellisen yhdistelmällä päivittäisiä ravinteita, vitamiineja ja antioksidantteja jotka tekevät hyvää hiuksillesi, lisäävät ihosi hehkua ja vahvistavat kynsiä.

Uudet vegaaniset Multi & Beauty -vitamiinipehmot sisältävät täydellisen sekoituksen tehokkaita ravintoaineita ja antioksidantteja Jokainen vitamiinipehmo sisältää B-, C- ja D3-vitamiineja, foolihappoa, sinkkiä, seleeniä ja biotiinia. Vitamiinipehmot ovat täysin sokerittomia, mutta silti erittäin herkullinen ja helppo tapa nauttia arvokkaita ravinteita!

Sopii 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Herkulliset vitamiinipehmot

Chewwies-vitamiinipehmojen valikoimasta löydät ovat hauskat ja terveelliset lisäravinteet, jotka sopivat koko perheelle tukemaan niin lapsesi kasvua kuin ylläpitämään omaa hyvinvointiasi. Chewwies on vastustamattoman herkullinen tapa pitää huoli riittävästä ravinteiden saannista.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.