Ihastuttava luomukardemumma
Kardemumma on inkiväärikasveihin kuuluva palkokasvi, jonka siemeniä käytetään mausteeksi.
Luomutuotettua kardemumman palkoa voit käyttää esim. teen hauduttamisessa. Sen voi myös avata tai jauhaa morttelissa, jolloin saat siemenet käyttöön esim. leivonnassa. Kardemumma tuo mukavaa makua pullien lisäksi hedelmäsalaattiin, hilloon, riisi-, ja hirssiruokiin sekä jogurttiin. Helppo teeresepti: lisää 1-3 kardemumman palkoa 2 litraan teevettä ja hauduta noin 20 minuuttia.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Sanna Kaskinen (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanan makuinen mauste vaikka juomien joukkoon :blush::ok_hand:Ja mikä parasta, niin luomua!
Tanja L (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä kardemummajauhe maustamaan esim. Kahvia. Hienojakoista, sekoittuu hyvin. Ei ole pistävä maku.
Aila R (varmistettu kirjoittaja) –
Olin tyytyväinen kun sitä oli teillä nyt ,aikaisemmin jo yritin saada.Tuoksukin aivan ihana ja maku:yum::+1:
jfkeus (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvin hienonnettua hyvälaatuista kardemummaa. Voisi olla isompaakin kokoa, kuten 400g.