Ihastuttava luomukardemumma
Kardemumma on inkiväärikasveihin kuuluva palkokasvi, jonka siemeniä käytetään mausteeksi.
Luomutuotettua kardemumman palkoa voit käyttää esim. teen hauduttamisessa. Sen voi myös avata tai jauhaa morttelissa, jolloin saat siemenet käyttöön esim. leivonnassa. Kardemumma tuo mukavaa makua pullien lisäksi hedelmäsalaattiin, hilloon, riisi-, ja hirssiruokiin sekä jogurttiin. Helppo teeresepti: lisää 1-3 kardemumman palkoa 2 litraan teevettä ja hauduta noin 20 minuuttia.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
johaalto (varmistettu kirjoittaja) –
Tykkään.