Ketolla, pähkinä-suklaalevite, 230g

11,99  / kpl

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Samettisen pehmeä pähkinä-suklaalevite

Hitaasti ja hartaasti kivimyllyssä jauhettu samettistakin samettisempi suklainen levite vie kielen mennessään. Maussa kietoutuvat harmonisesti yhteen hasselpähkinän lisäksi manteli, parapähkinä, kookos ja macadamiapähkinä, unohtamatta raakasuklaan mahtavaa makua.

Käytä levitteenä, lisää smoothien joukkoon, laita puuron päälle – tai lusikoi suoraan purkista! Makeanhimon iskiessä tuhtia Ketollaa voit napata lusikallisen pari hyvällä omallatunnolla. Levite sopii myös leivontaan tai jälkiruokiin. Vähäisen hiilihydraattimääränsä vuoksi Ketolla sopii ketoruokavalioon – sekä kaikille, jotka haluavat vähentää sokeria ruokavaliossa. Tarkkaan testattu ja huippuunsa hiottu resepti!

Ketolla on makeutettu vain luonnollista alkuperää olevalla stevialla, eikä se sisällä mitään ylimääräistä!

Ei lisättyä sokeria, sisältää luontaisesti sokereita.

Huom. koska tuote sisältää vain luonnollisia ainesosia ja se on mahdollisimman hellävaraisesti prosessoitu, tuotteen koostumus saattaa vaihdella eri säilytyslämpötilojen vaihteluiden seurauksena. Tämä johtuu siitä, että luonnolliset rasvat jähmettyvät eri lämpötiloissa. Epätasaisesti jähmettyneen tuotteen saat samettiseksi sulattamalla sen kevyesti noin 37 asteiseksi esimerkiksi vesihauteessa, ja sen jälkeen sekoittamalla tasaiseksi ja jäähdyttämällä jääkaapissa.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).