Täysin luonnollinen makeuttaja
Suomessa valmistettu Koivusokeri on makeuttajien aatelia ollen täysin luonnollinen pöytämakeuttaja.. Se maistuu riittävän makealle ja sopii sen vuoksi erinomaisesti kaikkeen makeuttamiseen. Koivusokerin sisältämä ksylitoli edistää hampaiden terveyttä ja sen glykeeminen indeksi on vain 7 eli se kohottaa verensokeria hyvin hitaasti.
Koivusokeri on loistava korvike tavan sokerille ja sitä voi käyttää “tavallisen” sokerin tavoin sillä se on niin makeudeltaan kuin rakenteeltaankin samankaltaista. Koivusokeri kestää kuumentamisen ja sopii siten hyvin leivontaan.
Saattaa aiheuttaa laksatiivisia oireita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
hannamaija (varmistettu kirjoittaja) –
Se parempi makeuttaja!