Suussasulavan kermainen kookosmanna
Samettisen pehmeä ja kermainen kookosmanna jauhetaan kookoksen lihasta hellävaraisesti kivimyllyssä Jyväskylässä. Kookosmanna sisältää runsaasti kuituja, keskipitkiä rasvahappoja ja lauriinihappoa, jota löytyy mm. äidinmaidosta. Kookosmannaa ei ole kuumennettu missään valmistuksen vaiheessa, joten sen kaikki ravintoaineet ovat tallella.
Voit käyttää kookosmannaa esimerkiksi osana leivonnassa, vanukkaissa, smoothieissa, jäätelössä tai lusikoida sellaisenaan! Voit tehdä kookosmannasta helposti kookosmaitoa lisäämällä 1 osaa mannaa ja 3 osaa vettä. Lue vinkit kookosmannan käyttöön blogistamme.
Foodinin kumppani Filippiineillä kouluttaa viljelijöitä luonnonmukaiseen ja kestävämpään viljelyyn. He maksavat viljelijöille Fair Trade -premiumin suoraan ja sen lisäksi he toteuttavat erilaisia hankkeita parantaakseen kyläläisten olosuhteita paikallisen Fair Trade organisaation kanssa. Vuosien 2012 – 2015 välissä Barangayn kylään on rakennettu porakaivoja, josta koko kylä hyötyy puhtaan juomaveden muodossa, ei pelkästään meidän viljelijät. Kylään asennettiin myös aurinkopaneeleja, josta kyläläiset saavat sähköä perustarpeisiin. Kesäkuussa 2017 viljelijäperheille lahjoitettiin koulua varten reput koulutarvikkeineen. Foodin on myös mukana istuttamassa puita viljelijöille, jotka he voivat myydä eteenpäin ansaitakseen hieman enemmän.
Kookosmanna on samettisen pehmeää huoneenlämmössä, yli 20°C ja kiinteää, kovaa viileämmässä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Henna (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvän makuista. Toisin kuin edellisissä arvosteluissa tykkään tämän mausta. Hyvää sellaisenaankin naposteltavaksi.
Timo (varmistettu kirjoittaja) –
Huh, tätä en oikein osannut käyttää mihinkään. Varmasti terveellistä ja hyvää mutta ei minun makuuni. Tuoksukin oli aika voimakas 🙂
Mari (varmistettu kirjoittaja) –
Menee kivemmin alas, kun Kelp, koska ei ole niin sitkeä, mutta maussa Dulse häviää Kelpille. Syötävää, mutta ei niin nautinnollista kuin Kelp.
Mari (varmistettu kirjoittaja) –
Menee kivemmin alas, kun Kelp, koska ei ole niin sitkeä, mutta maussa Dulse häviää Kelpille. Syötävää, mutta ei niin nautinnollista kuin Kelp.