Herkullinen lisuke ja raaka-aine ruoanlaittoon sekä leivontaan!
Hirssi on riisin tapaan käytettävä siemen, joka maistuu niin lisukkeena kuin osana leivontaa ja ruoanlaittoa!
Hirssi sopii käytettäväksi aterian lisukkeena perunan, pastan tai riisin sijaan tai puuroissa, keitoissa ja piirakoiden täytteenä. Liotuksen jälkeen hirssi sopii loistavasti tuorepuuron ja raakakakkujen raaka-aineeksi.
Valmistus: Keitä 1 osa huuhdottua hirssiä 3 osassa vettä noin 25 minuutin ajan.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Sami T (varmistettu kirjoittaja) –
Hirssistä ja soijamaidosta tulee hyvä puuro!
Sonja H (varmistettu kirjoittaja) –
Toimii viljavammaiselle.
Leea H. (varmistettu kirjoittaja) –
Tästä saa todella herkullisen puuron:)
Liisa L. (varmistettu kirjoittaja) –
Tulee hyvä puuro